Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
El faraó Totun-às

El faraó Totun-às

Autor/a Enric Lluch
Ilustrador/a Francesc Rovira

L'any passat, a Egipte, uns arqueòlegs van trobar una construcció ben estranya. Sota l'arena, hi havia una pedrota gravada que parlava d'un faraó que havia manat per fer aquell edifici amb cristall y caramel.
L'any passat, a Egipte, uns arqueòlegs van trobar una construcció ben estranya. Sota l'arena, hi havia una pedrota gravada que parlava d'un faraó que havia manat per fer aquell edifici amb cristall y caramel. Els arqueòlegs van posar a barrinar i barrinar fins que els eixí fum per les orelles, però, a hores d'ara, encara no n'han tret l'aigua clara. Si voleu saber com i per què el faraó va fer aquella construcció tan estranya, obriu aquests llibre i comenceu a llegir. L'Enric Lluch ens ho explica d'una manera ben divertida.
Disponible Joc de Lectura (n. 15), de la col·lecció Lectura Eficaç.
Formato

Enric Lluch

Enric Lluch nació en Algemesí (Valencia). Es licenciado en Historia por la Universidad de Valencia. Actualmente pasa la mayor parte del día entre los niños del colegio en el que trabaja. Escribe un poco de todo, pero lo que más le gusta son los cuentos y el teatro para niños. Algunas personas muy cultas e ilustradas le han concedido varios premios literarios, como el Jaime I, el de Narrativa corta L´Alcúdia, el Vincent Jacinto Pérez...

Francesc Rovira

Francesc Rovira (series "Caos" y "Manu, detective" en Altamar, "Cuentos cortos de animales en peligro", etc.) ha recibido el premio Destino Apel.les Mestres y varias veces el premio CCEI de Ilustración.

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.