Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Cargol-Gol, detectiu

Cargol-Gol, detectiu

Autor/a José F. Viso
Ilustrador/a Agustí Asensio
Traductor/a Josep Pelfort

Els animals del bosc es reuneixen. Estan amoïnats perquè desapareixen dels seus rebostos les provisions per a l'hivern. El senyor Cargol-Gol, un savi respectable, i el seu ajudant, el Cuc Eustaqui, comencen la recerca per identificar el lladre: examen d'empremtes, interrogatoris, etc.

Els animals del bosc es reuneixen. Estan amoïnats perquè desapareixen dels seus rebostos les provisions per a l'hivern. El senyor Cargol-Gol, un savi respectable, i el seu ajudant, el Cuc Eustaqui, comencen la recerca per identificar el lladre: examen d'empremtes, interrogatoris, etc. Finalment, amb un pla ben organitzat, aconsegueixen de parar-li una trampa i descobrir-lo.

Formato

José F. Viso

José Francisco Viso va néixer a Còrdova, el 29 d'octubre de 1961. va estudiar Magisteri, especialitat de Filologia Francesa. Ha treballat com a professor en nombroses escoles públiques d'Andalusia. Actualment és coordinador del Centre d'Educació d'Adults d'Almodóvar del Río (Còrdova). Des de l'any 1989 és director i fundador de la revista cultural «Carbula». En 1990 se li va concedir el premi regional d'Innovació Educativa:«Prensa-Escuela».

Libros similares