Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
El mag i el vescomte

El mag i el vescomte

Autor/a Josep Gòrriz
Ilustrador/a Lluís Filella

Qui ha robat la vareta al mag Martí? Què pot fer ell sense vareta? Es tanca al castell i dorm profundament mentre passen els anys i els arbustos tapen els camins.

Qui ha robat la vareta al mag Martí? Què pot fer ell sense vareta? Es tanca al castell i dorm profundament mentre passen els anys i els arbustos tapen els camins. Entretant, el vescomte fa anar la gent a cops de fuet, però promet terres i llibertat si cullen el raïm en dos dies. Això és impossible... sense màgia. En Guillem i l'Eugènia fan el cor fort i decideixen buscar el mag. Per on han d'anar? El trobaran? Els podrà ajudar sense la vareta? Aneu amb compte, nois, que no us atrapi el vescomte!
Disponible Joc de Lectura (n. 46), de la col·lecció Lectura Eficaç.

Formato

Josep Gòrriz

Josep Gòrriz va néixer a Sabadell i viu a Terrassa. És llicenciat en llengua catalana; treballa en un institut i a l´Aula de Lletres, l´escola d´escriptors que dirigeix Mercè Company. Entre altres guardons, ha obtingut el Premi Ciutat d´Olot i el Ferran Canyameres, de novel la policíaca. Li han concedit el Premi Fundació Amics de les Arts i les Lletres de Sabadell pel conjunt de la seva obra.

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.