Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Les pólvores màgiques

Les pólvores màgiques

Ilustrador/a Màriam Ben-Arab

La fada Judit rep un missatge: necessiten la seva ajuda! El Pèl Roig, el gos encarregat de trobar els bolets d'on s'obtenen les pólvores màgiques, ha desaparegut.

La fada Judit rep un missatge: necessiten la seva ajuda! El Pèl Roig, el gos encarregat de trobar els bolets d'on s'obtenen les pólvores màgiques, ha desaparegut. Encanteris, escombres voladores, fades i bruixots... Acompanya la fada Judit i els aprenents de màgia Laura i Tonet en l'aventura per retrobar el seu gos! Plim, cataplim, plim, plim. Plum, cataplum, plum, plum, el conte has de llegir si de fets extraordinaris vols gaudir.
Disponible Joc de Lectura (n. 77), de la col·lecció Lectura Eficaç.

Formato

María Lluïsa Gascon

M. Lluïsa Gascon: Vaig néixer a Barcelona. Sóc professora de matemàtiques i llengua catalana. Actualment faig classes d´aquestes dues àrees a nois i noies de secundària. També sóc directora dels nivells d´infantil i primària d´una escola. Sempre m´ha agradat inventar hisròries i escriure-les. El primer premi literari elvaig guanyar quan anava a l´escola, als catorze anys. Darrerament he obtingut d´altres premis en concursos literaris de narracions curtes, un arell de les quals han estat emeses per la ràdio. Etic casada i tinc dos fills: en Roger i en Lluís.

Màriam Ben-Arab

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.