Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Quina regadora!

Quina regadora!

Autor/a Maria Aymerich
Ilustrador/a María Rosa Aragó

És una mica massa presumida, aquesta regadora! Per això li passen tantes aventures: vola, neda, es torra a la platja sota el sol... Sort que troba el pallasset sim­pàtic que treballa en un circ amb tigres i lleons, i també un tigret que s'enamora d'ella.

És una mica massa presumida, aquesta regadora! Per això li passen tantes aventures: vola, neda, es torra a la platja sota el sol... Sort que troba el pallasset simpàtic que treballa en un circ amb tigres i lleons, i també un tigret que s'enamora d'ella... I moltes, moltes coses més.Disponible Joc de Lectura (n. 43), de la col·lecció Lectura Eficaç.

Formato

Maria Aymerich

Maria aymerich ha nascut a Barcelona i hi ha viscut sempre, però li agrada córrer món. És profesora de llenguatge i treballa amb nois i noies que tenen dificultas en la lectura, l'ortografia, la redacció, les análisis... bé, tot allò que els impedeix d'anar endavant tot i ser ben eixerits. Li agrada de veure com aprenen a vèncer els problemas i com això els fa felinos. Ha escrit llibres de lectura i també de llenguatge català amb altres mestres; i de psicopedagogía de l'expressió amb la seva germana Carme, un dels quals guaynà el premi Balmanya 1966.

María Rosa Aragó

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.