Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Torna´m l´anell cap d´estornell

Torna´m l´anell cap d´estornell

Autor/a Enrique Páez

Aquesta és la novel·la guanyadora del Premi Lazarillo de Literatura 1991. És una història plena de misteri i d'imaginació, que explica les aventures de Flipper i Maija, dos personatges tan pròxims i tan humans com qualsevol dels lectors.

Aquesta és la novel·la guanyadora del Premi Lazarillo de Literatura 1991. És una història plena de misteri i d'imaginació, que explica les aventures de Flipper i Maija, dos personatges tan pròxims i tan humans com qualsevol dels lectors. Els avanços tecnològics en el món dels ordinadors i dels mitjans àudiovisualssón el fil conductor de tota la intriga, que comença al primer capítol i que es manté fins a les últimes pàgines. Amb aquesta novel·la, Enrique Páez se'ns mostra com un narrador àgil, capaç de descriure personatges i ambients a base d'acció i diàlegs sense concessions.

Formato

Enrique Páez

Enrique Páez nació en Madrid en 1955. Licenciado en Literatura Hispánica, ha trabajado como editor y profesor de Creación Literaria en Madrid y Nueva York. Recibió el Premio Lazarillo de novela en 1991 con la novela "Devuélveme el anillo, pelo cepillo". Es coordinador de la Red Internacional de Cuentacuentos (RIC). Tiene varias obras publicadas, algunas de las cuales han sido traducidas a diez idiomas.

Alicia Cañas Cortázar

Libros similares