Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Astèrix a Itàlia

Astèrix a Itàlia

El 19 d'octubre torna la màgia d'Astèrix: els famosos personatges creats per Goscinny i Uderzo tornen amb la seva aventura número 37, la tercera signada per Jean-Yves Ferri i Didier Conrad.
El 19 d'octubre torna la màgia d'Astèrix: els famosos personatges creats per Goscinny i Uderzo tornen amb la seva aventura número 37, la tercera signada per Jean-Yves Ferri i Didier Conrad. Parlem d'Astèrix a Itàlia, que durà els nostres herois fins a la península italiana. Això els permetrà conèixer ben a fons la sorprenent Itàlia antiga i els nombrosos pobles itàlics que hi viuen.
Formato

René Goscinny

Goscinny y Uderzo se conocieron en 1951 y en 1959 crearon Astérix, un héroe galo cuyas aventuras han alcanzado un éxito sin precedentes. Goscinny murió en 1977 y Uderzo falleció en 2020. Su legado está en manos de Conrad y Ferri.

Albert Uderzo

Goscinny y Uderzo se conocieron en 1951 y en 1959 crearon Astérix, un héroe galo cuyas aventuras han alcanzado un éxito sin precedentes. Goscinny murió en 1977 y Uderzo falleció en 2020. El legado de ambos queda en manos de Ferri y Conrad.

Jean-Yves Ferri

Daniel Cortés Coronas

En aquest boig ral·li de quadrigues se succeeixen les trampes, moltes, els obstacles, incidents i estratègies. Travessa Venècia, Parma, Siena, Florència, Nàpols... la meta és als peus del Vesuvi. El periódico de Catalunya

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.