Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Contes curts d'animals en perill

Contes curts d'animals en perill

Ilustrador/a Francesc Rovira

Als més menuts, els encantaran aquests contes divertits de Jordi Sierra i Fabra, protagonitzats per animals en perill d'extinció. Gràcies a les fitxes que trobareu al final, il·lustrades amb fotografies espectaculars, aprendran, a més, a conèixer-los i tenir-ne cura.
Als més menuts, els encantaran aquests contes divertits de Jordi Sierra i Fabra, protagonitzats per animals en perill d'extinció. Gràcies a les fitxes que trobareu al final, il·lustrades amb fotografies espectaculars, aprendran, a més, a conèixer-los i tenir-ne cura. Tortugues, pingüins, tigres, balenes i un munt d'animals més neden, salten i volen per les pàgines d'aquest preciós llibre.
Formato

Jordi Sierra i Fabra

Jordi Sierra i Fabra ("97 formas de decir 'te quiero'"; "La paloma de la paz"; "El dragón, la princesa, san Jorge y la rosa"; "16 mujeres muy, muy importantes", etc.) es uno de los autores más representativos y leídos del panorama literario infantil y juvenil en español: premios Nacional de Literatura Infantil y Juvenil, Cervantes Chico, Ateneo de Sevilla, Ciudad de Torrevieja, Gran Angular, Barco de Vapor...

Núria Riera i Fernández

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.