Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Quantes coses creus que saps sobre els dinosaures?

Quantes coses creus que saps sobre els dinosaures?

Autor/a Laura Baker

Fes-te un expert en dinosaures amb aquest llibre ple de dades increïbles i un munt de tests! A més, inclou 7 peces extraïbles perquè construeixis un propi T. rex sense cola ni tisores!

Quin dinosaure tenia quinze banyes? I una gran vela al llom? Per què el Deinosuchus tenia els ulls a sobre del cap? Troba les respostes d'aquestes preguntes i moltes més a l'interior d'aquest llibre ple de dades. Dels carnívors gegants als rèptils voladors, prepara't per veure de prop alguns dels dinosaures i éssers prehistòrics que en el passat van dominar la Terra. Per arribar a ser un expert en dinosaures, resol tests, aconsegueix un certificat especial i després, amb les peces extraïbles del final de llibre, construeix la teva pròpia maqueta d'un T. rex!

Formato

Laura Baker

LAURA BAKER ha escrito docenas de libros para niños, tanto de ficción como de no ficción. En este campo destacan sus publicaciones sobre bilogía, física, animales de granja, tiburones ¡y dinosaurios! Laura nació en Canadá, pero se mudó a Gran Bretaña para estudiar y ya nunca regresó a su país. En la actualidad vive en una bonita ciudad costera en Gales del Sur con su marido, sus dos hijos y un perro enorme.

Margarita Gómez Borràs

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.