Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Junie B. Jones i l'autobús pudent. Edició especial 10è aniversari

Junie B. Jones i l'autobús pudent. Edició especial 10è aniversari

Autor/a Barbara Park
Ilustrador/a Denise Brunkus
Traductor/a Màriam Serrà

Edició especial 10è aniversari del primer títol de la col·lecció - Edició a tot color - En format més gran - Conté material inèdit (una divertida entrevista que la Junie B.

Edició especial 10è aniversari del primer títol de la col·lecció

- Edició a tot color
- En format més gran
- Conté material inèdit (una divertida entrevista que la Junie B. fa a Barbara Park, la seva pròpia autora!; fotografies... i un grapat de curiositats interessants per als lectors)

La Junie B. Jones és... la nena més superdivertida!
La Junie B. té un problema amb l'autobús de l'escola. Resulta que, a més de ser incòmode i pudent, ella sap de bona font que uns nens d'allò més dolents t'empastifen el cap de xocolata desfeta quan hi puges. I, és clar, només de pensar-hi, tot de formigues comencen a passejar-se-li per la panxa. Necessita un pla urgentíssim, doncs, per a no pujar a l'autobús aquell.


Formato

Barbara Park

Es una de las autoras de literatura infantil y juvenil más populares de Estados Unidos. Su truco consiste en captar el lenguaje y la forma de ver el mundo de los niños, en simplificar las cosas, en no analizar, ni pensar demasiado, sino en dar rienda suelta a esa espontaneidad que caracteriza el lenguaje infantil: errores de lenguaje, confusión de palabras y todo este tipo de faltas que hacen la lectura cercana a los primeros lectores, ya que suscita procesos de identificación.

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.