Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
La gran guia de Junie B. per a sobreviure a l'escola

La gran guia de Junie B. per a sobreviure a l'escola

Autor/a Barbara Park
Ilustrador/a Denise Brunkus

Peta't de riure amb la nena més superdivertida del món i de la vida! Més de 60 milions de nens de tot el món han llegit les seves aventures! «Hola, tu que vas a escola! Sóc jo.
Peta't de riure amb la nena més superdivertida del món i de la vida!
Més de 60 milions de nens de tot el món han llegit les seves aventures!
«Hola, tu que vas a escola! Sóc jo... La Junie B.! I saps què? Doncs que tens a les mans la meva gran guia per a sobreviure a l'escola! Hi he escrit un milió de remilions de consells perquè no t'amarguin la vida en aquell lloc. Aquestes són algunes de les coses que hi trobaràs: normes escolars, roba, vehicles compartits, com evitar problemes (potser), proves, fonts d'aigua, deures divertits, amics (també els paios que ara no t'agraden)... I això és tot just un tastet! Perquè tots els dibuixos són meus! I encara més: hi ha pàgines on també pots escriure i dibuixar TU!»

Formato

Barbara Park

Es una de las autoras de literatura infantil y juvenil más populares de Estados Unidos. Su truco consiste en captar el lenguaje y la forma de ver el mundo de los niños, en simplificar las cosas, en no analizar, ni pensar demasiado, sino en dar rienda suelta a esa espontaneidad que caracteriza el lenguaje infantil: errores de lenguaje, confusión de palabras y todo este tipo de faltas que hacen la lectura cercana a los primeros lectores, ya que suscita procesos de identificación.

Màriam Serrà i Fernàndez

Libros similares