Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
facebook twitter pinterest linkedin

Ja tenim disponible el número 2 de la revista Irreductibles! amb Astèrix.

Publiquem una selecció dels vostres treballs que diuen molt del vostre talent i de la passió compartida pels irreductibles gals que van crear  René Goscinny i Albert Uderzo.

26-05-2020

Ja tenim disponible el número 2 de la revista Irreductibles! amb Astèrix.

Vine a descobrir les especialitats gal·les amb l’Astèrix

Activitats, jocs i còmics per a tota la família

Estimats amics irreductibles,
L’Astèrix i els altres habitants del seu poblet tenen una sola paraula per a vosaltres: GRÀCIES!!! El nostre carter Pneumàtix ja no dona l’abast, amb tanta quantitat de missatges amables i esplèndids dibuixos que ens heu fet arribar.
Dir que això ens ha reconfortat és quedar-nos curts! A les pàgines següents publiquem una selecció dels vostres treballs que diuen molt del vostre talent i de la passió compartida pels irreductibles gals que van crear  René Goscinny i Albert Uderzo.
Per agrair-vos-ho, aquí ens teniu altre cop, tal com vam prometre, amb el programa que vosaltres mateixos heu aprovat: activitats, jocs i historietes d’Astèrix per a tota la família! Aquest cop, l’Astèrix i els seus amics us proposen descobrir un assortiment d’especialitats gal·les: el bullit arvern, el vi de Durocortorum (Reims), el formatge cors, la bullabessa (i la petanca!) de Massilia (Marsella). I tot plegat assaonat amb uns gags 100 % irreductibles amb els quals els gals faran sentir calfreds als legionaris romans. Per Tutatis!

Podeu descarregar-la aquí.

Sección

Temas

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.