Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
facebook twitter pinterest linkedin

Us presentem un àlbum inèdit d´Astèrix creat per Uderzo i Goscinny: El Menhir d´Or

El 21 d’octubre de 2020  Salvat us convida a descobrir El Menhir d’Or, una aventura il·lustrada d’Astèrix escrita per René Goscinny i dibuixada per Albert Uderzo que mai no havia estat publicada en format d’àlbum.

07-05-2020

Us presentem un àlbum inèdit d´Astèrix creat per Uderzo i Goscinny: El Menhir d´Or

Aquí en teniu la coberta i un primer tast:

Al poblet regna el nerviosisme: l’Assegurançatòrix ha decidit participar al famós Concurs de Bards Gals amb la intenció d’endur-se el primer premi:  el Menhir d’Or.
Per protegir-lo durant la competició, que és seguida de ben a prop pels romans, l’Astèrix i l’Obèlix l’acompanyaran amb un sol objectiu: no treure-li l’ull de sobre, encara que això signifiqui perdre una orella…

Aquest àlbum il·lustrat presentarà una nova maquetació més moderna i agosarada que permetrà submergir-se millor en els textos i els dibuixos dels dos genis del novè art. Per respectar en tot moment el genial guió del seu amic René Goscinny, Albert Uderzo va supervisar fins a l’any 2019 la tasca de restauració que els seus col·laboradors més fidels van portar a terme sobre les seves il·lustracions: un treball d’orfebreria magnífic!

A més, per completar l’experiència i permetre que els lectors visquin l’aventura tal com la van imaginar els seus creadors, l’àlbum estarà disponible a internet en format d’àudio.

Sección

Temas

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.