Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
El faraó Totun-nas

El faraó Totun-nas

Autor/a Enric Lluch

L'any passat, a Egipte, uns arqueòlegs van trobar una construcció ben estranya. Sota la sorra, hi havia una pedrota gravada que parlava d'un faraó que havia manat construir aquell edifici amb cristall i caramel.

L'any passat, a Egipte, uns arqueòlegs van trobar una construcció ben estranya. Sota la sorra, hi havia una pedrota gravada que parlava d'un faraó que havia manat construir aquell edifici amb cristall i caramel. Els arqueòlegs es van posar a barrinar i barrinar fins que els sortí fum per les orelles, però, a hores d'ara, encara no n'han tret l'aigua clara. Si voleu saber com i per què el faraó va fer construir aquell edifici tan estrany, obriu aquest llibre i comenceu a llegir. L'Enric Lluch ens ho explica duna manera ben divertida.

Disponible Joc de Lectura (n. 86), de la col·lecció Lectura Eficaç.

Formato

Enric Lluch

Enric Lluch nació en Algemesí (Valencia). Es licenciado en Historia por la Universidad de Valencia. Actualmente pasa la mayor parte del día entre los niños del colegio en el que trabaja. Escribe un poco de todo, pero lo que más le gusta son los cuentos y el teatro para niños. Algunas personas muy cultas e ilustradas le han concedido varios premios literarios, como el Jaime I, el de Narrativa corta L´Alcúdia, el Vincent Jacinto Pérez...

Francesc Rovira i Jarque

Libros similares