Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Herois per casualitat

Herois per casualitat

Autor/a Laura Gallego
Ilustrador/a José Luis Navarro

Una vegada era un regne de fantasia governat per un rei i una reina que tenien una filla. Els reis, molt preocupats pel futur de la princesa Griselda, es proposen trobar-li marit.
Una vegada era un regne de fantasia governat per un rei i una reina que tenien una filla. Els reis, molt preocupats pel futur de la princesa Griselda, es proposen trobar-li marit. Per tant, els reis convoquen un concurs apte només per als més valents: el qui aconsegueixi el ceptre del Gran Bruixot, que governa el País dels Espants, es casarà amb la princesa. Decidits a emprendre la missió, un original grup d'aventurers es posa en camí cap al castell del bruixot, sense sospitar els innombrables perills a què hauran de fer front...
Un fascinant i divertidíssim relat d'aventures, màgia i humor.
També en format ebook (codi: 7171463).
Formato

Laura Gallego

Laura Gallego es valenciana. Estudió Filología Hispánica aunque siempre tuvo claro que quería ser escritora. Desde muy pequeña ya era una apasionada de la lectura, y empezó a escribir a los 11 años. A los 21 publicó su primer libro, que en realidad era su novela número catorce, y con la que obtuvo un importante premio. A partir de entonces, sus obras han obtenido multitud de galardones y se han traducido a numerosas lenguas.

José Luis Navarro

Màriam Serrà i Fernàndez

Libros similares