Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
Mag per casualitat

Mag per casualitat

Autor/a Laura Gallego
Ilustrador/a José Luis Navarro

Una vegada era un regne de fantasia amb fades, dracs, cavallers i totes aquestes coses que tenen els regnes de fantasia. També hi havia una ciutat gran on s'arribava per un camí, i al costat d'aquest camí hi havia l'hostal de l'Ogre Gras.
Una vegada era un regne de fantasia amb fades, dracs, cavallers i totes aquestes coses que tenen els regnes de fantasia. També hi havia una ciutat gran on s'arribava per un camí, i al costat d'aquest camí hi havia l'hostal de l'Ogre Gras. Allà hi treballa com a mosso el jove Ratolí, que un bon dia rep per accident els poders del malvat mag Calderaus... Són uns poders que no sap fer sevir... i que el mag vol recuperar costi el que costi. Per aconseguir-ho, tots dos inicien un delirant viatge en que coneixeran tot un seguit de personatges extravagants i viuran emocionants aventures plenes d'humor. Aquest és un relat apassionant que transcorre en un suggeridor món de fantasia.
També en format ebook (codi: 7171465).
Formato

Laura Gallego

Laura Gallego es valenciana. Estudió Filología Hispánica aunque siempre tuvo claro que quería ser escritora. Desde muy pequeña ya era una apasionada de la lectura, y empezó a escribir a los 11 años. A los 21 publicó su primer libro, que en realidad era su novela número catorce, y con la que obtuvo un importante premio. A partir de entonces, sus obras han obtenido multitud de galardones y se han traducido a numerosas lenguas.

José Luis Navarro

Màriam Serrà i Fernàndez

Libros similares