Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
El vol de l'oreneta

El vol de l'oreneta

Autor/a Josep Gòrriz

Què faries si una oreneta es presenta a casa teva i diu que vol parlar per telèfon? Supusem que l´hi diexes, encara que sigui un telèfon de joguina.
Què faries si una oreneta es presenta a casa teva i diu que vol parlar per telèfon?
Supusem que l´hi diexes, encara que sigui un telèfon de joguina. Ella truca i demana un taxi, i el taxi és un corb que l´ha de portar a la pineda Fosca, entre el pi dos mil tres i el dos mil dotze. En Jofre té aquesta sort, perquè l´oreneta cau a casa seva i el convida a volar. Es fa petit petit petit... i puja al taxi. Si ell ho pot fer, tu també. Què et sembla? Aventura a la vista!
Disponible Joc de Lectura (n. 70), de la col·lecció Lectura Eficaç.
També en format ebook (codi 7171369).
Formato

Josep Gòrriz

Josep Gòrriz va néixer a Sabadell i viu a Terrassa. És llicenciat en llengua catalana; treballa en un institut i a l´Aula de Lletres, l´escola d´escriptors que dirigeix Mercè Company. Entre altres guardons, ha obtingut el Premi Ciutat d´Olot i el Ferran Canyameres, de novel la policíaca. Li han concedit el Premi Fundació Amics de les Arts i les Lletres de Sabadell pel conjunt de la seva obra.

Francesc Rovira

Francesc Rovira (series "Caos" y "Manu, detective" en Altamar, "Cuentos cortos de animales en peligro", etc.) ha recibido el premio Destino Apel.les Mestres y varias veces el premio CCEI de Ilustración.

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.