Menu
¿No encuentras lo que buscas? Búsqueda avanzada
La troballa

La troballa

Ilustrador/a Francesc Rovira

La Francis està cansada de tenir tantes obligacions. Un dia decideix marxar ben lluny i passar-s´ho bé, però abans ha de resoldre un petit assumpte que encara la lliga amb el pasat.

La Francis està cansada de tenir tantes obligacions. Un dia decideix marxar ben lluny i passar-s´ho bé, però abans ha de resoldre un petit assumpte que encara la lliga amb el pasat. La Marta i en Pau passen les vacances al mas dels seus avis. Una tarda, troben un objecte molt estrany. No saben què és, però ho aniran descobrint a mesura que un seguit de fets extraordinaris, misteriosos i màgics els facin viure uns dies molt especials.
Disponible Joc de Lectura (n. 80), de la col·lecció Lectura Eficaç.

Formato

María Lluïsa Gascon

M. Lluïsa Gascon: Vaig néixer a Barcelona. Sóc professora de matemàtiques i llengua catalana. Actualment faig classes d´aquestes dues àrees a nois i noies de secundària. També sóc directora dels nivells d´infantil i primària d´una escola. Sempre m´ha agradat inventar hisròries i escriure-les. El primer premi literari elvaig guanyar quan anava a l´escola, als catorze anys. Darrerament he obtingut d´altres premis en concursos literaris de narracions curtes, un arell de les quals han estat emeses per la ràdio. Etic casada i tinc dos fills: en Roger i en Lluís.

Francesc Rovira

Francesc Rovira (series "Caos" y "Manu, detective" en Altamar, "Cuentos cortos de animales en peligro", etc.) ha recibido el premio Destino Apel.les Mestres y varias veces el premio CCEI de Ilustración.

Libros similares

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe todas las novedades editoriales de Bruño.